Vacatures

Vacature: Gevraagd enthousiaste Schoonheidsspecialiste ZZP/Freelance

Vacature Schoonheidsspecialiste ZZP/Freelance

Salon Yvonne Alberts heeft per direct een vacature beschikbaar voor een Freelance Schoonheidsspecialiste. Spreekt een goedlopend, dynamisch bedrijf met een ontspannen werksfeer jou aan reageer dan op deze vacature!

Bedrijfsomschrijving

Salon Yvonne Alberts is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in het geven van ontspannen gezichtsbehandelingen en huidverbetering. Wij werken in het hogere segment met de merken Bergman Beauty Care, Biodroga Institut, Ahava Active Dead Sea Minerals en Make-up Factory. Naast gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met Led Light Therapy, IPL en SHR definitief ontharen. De schoonheidssalon is uitgebreid met een Beautywinkel en een webwinkel. Wij zijn op zoek naar en enthousiaste schoonheidsspecialiste die klantgericht is en resultaatgericht werkt. Specialisaties als micro-dermabrasie, mesotherapie en bindweefselmassage zijn van harte welkom.

Bij Salon Yvonne Alberts is het prettig werken met mooie producten en speciale behandelingen.  Ben jij een getalenteerde, ondernemende schoonheidsspecialiste en wil je graag de volgende stap zetten z√≥nder de verantwoordelijkheden die het hebben van een eigen salon met zich meebrengt? Dan hebben wij een goed aanbod voor jou.

De voordelen van werken bij Salon Yvonne Alberts:

  • Je huurt de werkruimte en maakt gebruik van de faciliteiten in onze salon.
  • Je maakt gebruik van het klantenbestand en kunt zelf het bestand uitbreiden.
  • Je hoeft zelf niet te investeren in salon inrichting en producten.
  • Je werkt op goede omzet dagen.
  • Je maakt gebruik van hoog kwalitatieve producten en behandelmethoden.
  • Je wordt goed opgeleid en begeleid in het ondernemen.
  • Ontspannen werksfeer en prettige klantenkring.
  • Zeer goede verdiensten.

Functieomschrijving

Werken als Freelance Schoonheidsspecialiste betekent dat je de ruimte huurt en je zelf jouw werkuren kunt bepalen. De dagen dat je de ruimte kunt huren werk je zelfstandig.

Je wordt intern opgeleid en kunt gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Daarnaast is er de mogelijkheid om trainingen te volgen bij de distributeurs van onze merken.

Kwalificaties en vaardigheden

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, Freelance Schoonheidsspecialiste. Je beschikt over uitstekende vakkennis en vaardigheden met een Schoonheidsspecialiste diploma niveau 3 of 4. Je bent klantgericht, sterk communicatief en commercieel ingesteld. Je hebt de ambitie om altijd met resultaatgerichte behandelingen en een professioneel advies jouw klanten optimaal te behandelen. Goede beheersing van de Nederlandse taal en het spreken van de Engels taal is een pre.

Soort dienstverband: deeltijd met mogelijkheid naar voltijd.

Stuur jouw CV en motivatie brief naar salonalberts@gmail.com of bel 020-6207760

Ruimte te huur voor pedicure & masseuse

Praktijkruimte te huur in een goedlopende schoonheidssalon op een van de mooiste locaties in Amsterdam.

De ruimte wordt verhuurd per dagdeel en is per direct beschikbaar. Geschikt voor een medisch pedicure en masseuse.

Je kunt gebruik maken van de faciliteiten en het klantenbestand van de salon.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via salonalberts@gmail.com of 020-6207760.