Over ons

Salon Yvonne Alberts is in 1996 gestart in het centrum van Amsterdam met het geven van ontspannen gezichts- en lichaamsbehandelingen. Anno 2019 zijn wij gespecialiseerd in het geven van huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Sinds de start  is er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige kwaliteitsmerken. Dankzij ruime ervaring in de schoonheid- en parfumerie branche staan wij voor 100% achter onze producten en behandelingen. Gezichtsbehandelingen kunnen gecombineerd worden met huid verbeterend apparatuur voor een optimaal resultaat.

In de Beauty winkel vind je de beste huidverzorging van Bergman Beauty Care,Juvena, Biodroga Institut en Ahava Active Dead Sea Minerals. Make-up van Make-up Factory en zonbescherming van Juvena en Annemarie Börlind zorgen voor een volledig assortiment aan huidverzorging. Voor de liefhebbers hebben wij exclusieve Italiaanse lederwaren en sieraden.

Salon Yvonne Alberts op de Brouwersgracht 226b in Amsterdam salonyvonnealberts.nl

Onze fysieke winkel is uitgebreid met een webwinkel genaamd Goedehuidverzorging.nl

Salon Yvonne Alberts wil jou de beste dienstverlening geven.

Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan jouw verwachtingen te voldoen.In ons brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website. Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen.

Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!