Veiligheidsprotocol

Ik ben zeer verheugd dat ik mijn praktijk weer kan openen en behandelingen opnieuw mag gaan uitvoeren!
Speciaal voor ons beroep heeft de ANBOS, in opdracht van de overheid een veiligheidsprotocol gemaakt, op basis van de richtlijnen van het RIVM.
Als schoonheidsspecialiste ben ik verplicht dit protocol te volgen.
Dit alles om op een verantwoorde wijze onze gezondheid in acht te nemen! Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Covid-19 veiligheidsprotocol en hygiëne maatregelen van Salon Yvonne Alberts
1.Bij griep- en verkoudheidsklachten dient u altijd uw afspraak te annuleren. U kunt tot 1 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren, en een nieuwe afspraak inplannen.
2.Bij binnenkomst is het van belang dat u afstand bewaart.
3.Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen en bespreken we of u last heeft van griep- of verkoudheidsklachten. Tevens vindt er een adviesgesprek plaats om uw wensen ten aanzien van de behandeling te bespreken.
4.Helaas is het niet mogelijk om u iets te drinken aan te bieden. Wel kunt u zelf drinken meenemen.
5.Kom voor uw afspraak exact op tijd en neem een grote boodschappen tas mee om uw kleding en persoonlijke bezittingen in op te bergen. 6.Wacht u in de wachtruimte en maak liever geen gebruik van toilet. Maakt u toch gebruik van het toilet wacht tot de gang leeg is en spoel de toilet met de klep dicht door.
7.Voor aanvang van de behandeling dient u uw handen te wassen.
8.Voor aanvang van de behandeling is de behandelstoel en ruimte gereinigd en de beschermingskap* gedesinfecteerd. Voor aanvang van de behandeling worden nieuwe handschoenen gebruikt. Tevens draagt de schoonheidsspecialiste een mondkapje.
9.Tijdens de behandeling wordt afgeraden om te communiceren. Minimaliseer de gesprekken tijdens de behandeling.
10.Tijdens behandelingen face to face als ontharen van het lichaam, IPL en LED behandelingen kan niet gesproken worden. Voorafgaand aan de behandeling vindt een adviesgesprek plaats.
11.Dit protocol zal worden aangepast als de stand der wetenschap of de situatie daar aanleiding voor geeft.

*Bij aanvang van de gezichtsbehandelingen wordt er een beschermingskap van perdo plastic geplaatst om te voorkomen dat u en de schoonheidsspecialiste te dicht bij elkaar komen. Door openingen aan de zijkant kan de schoonheidsspecialiste haar behandeling op veilige wijze uitvoeren. Uitwisseling van speeksel wordt hierdoor vermeden. U merkt niets van deze beschermingskap.

Ik hoop oprecht dat u geen hinder zult ondervinden van de extra voorzorgsmaatregelen. Voor mij is het echter de enige manier op dit moment mijn beroep te mogen uitoefenen. Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste! Ik doe er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen!
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking! Graag tot ziens op de Brouwersgracht!

Woensdag 22 april

Tijdens de persconferentie van premier Rutte is medegedeeld dat contactberoepen als Schoonheidssalon nog gesloten dienen te blijven tot en met 20 mei 2020. Tevens wordt er onderzoek gedaan welke beschermingsmiddelen voor schoonheidsspecialistes nuttig zullen zijn. Dit om zo veilig mogelijk opnieuw te kunnen behandelen!

Vanaf 10 mei kunnen er weer afspraken worden ingepland. Wilt u een afspraak maken dan kunt u een mailtje sturen naar salonalberts@gmail.com. Vanaf 10 mei zal Salon Yvonne Alberts contact met u opnemen. Hartelijk dank voor uw geduld!

Woensdag 1 april

Door de extra maatregelen van de Rijksoverheid in verband met het Corona virus is de Schoonheidssalon tot en met 30 april gesloten. De webwinkel blijft geopend en hartelijk dank voor de extra bestellingen en giften!!

Stay Safe!

Hartelijke groet,

Yvonne

Salon Yvonne Alberts

Dinsdag 24 maart 2020

Beste Relatie,

Gezien de huidige situatie rondom het Corona virus zal Salon Yvonne Alberts op advies van de overheid en het RIVM tot en met 6 april gesloten zijn. De webwinkel blijft geopend www.goedehuidverzorging.nl

Heeft u producten nodig dan kunt u deze bestellen in de webwinkel www.goedehuidverzorging.nl. Nu met extra korting!
Wilt u make-up  bestellen dan kunt u contact opnemen via 06-34612419. 

Vanaf 6 april en na toestemming van de overheid zal de Schoonheidssalon opnieuw full-time geopend zijn om u weer ontspannen gezichts- en lichaamsbehandelingen te kunnen geven zoals u van ons gewend bent. 

Laatste nieuws: Formeel is het toegestaan om Schoonheidssalons en kapperszaken open te houden!

Vrijdag 20 maart 2020

Gewijzigde openingstijden Salon Yvonne Alberts:

Zaterdag 21 maart geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur

Dinsdag 24 tot en met donderdag 26 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur

Vrijdag 25 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Woensdag 18 maart

De overkoepelende organen Anbos en Anko adviseren ons de extra voorzorgsmaatregelen op te volgen zoals eerder door het RVIM en de overheid is uitgegeven. Salon Yvonne Alberts hanteert deze maatregelen als handen wassen bij binnenkomst en afmelden bij verkoudheidsverschijnselen en griep. Voelt u zich grieperig of heeft u last van verkoudheid? Dan kunt u tot op het allerlaatste moment uw afspraak kosteloos annuleren. 

Dinsdag 17 maart 2020

Gezien de huidige situatie rondom het Corona virus zal Salon Yvonne Alberts op advies van de ANBOS voor het geven van behandelingen tot en met 6 april gesloten zijn. De winkel is op afspraak geopend en de webwinkel blijft geopend. 
De aankomende dagen zal ik contact met u opnemen om de geplande afspraak binnen deze periode te verzetten naar een later tijdstip.

Vanaf 6 april hoop ik u weer met veel plezier te mogen behandelen. Mijn excuses voor dit ongemak en hartelijk dank voor uw begrip!

Heeft u producten nodig dan kunt u deze bestellen in de webwinkel of komen afhalen in de winkel.
Voor het afhalen van uw producten kunt u contact met mij opnemen via 06-34612419. 

De winkel zal een aantal uren per week geopend zijn en op uw verzoek langer. Bij bezoek aan de winkel zal als voorzorgsmaatregel van u gevraagd worden om uw handen te wassen en extra afstand van te houden. Met deze maatregel kunnen we samen proberen om het Corona virus zoveel als mogelijk te bestrijden.

Zaterdag 14 maart 2020

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus ( COVID-19) zal Salon Yvonne Alberts de extra maatregelen van het RVIM opvolgen.

Wij zijn vooralsnog gewoon geopend en behandelen u heel graag zoals u van ons gewend bent.

Mochten wij klachten krijgen zoals keelpijn, hoesten, neusverkoudheid of griep dan zullen wij onze afspraak dienen te annuleren en vervolgen op een later tijdstip. 
Mocht u bovenstaande klachten krijgen dan verzoeken wij u om de behandeling te annuleren. Afspraken kunnen ingepland worden op een later tijdstip zodra uw klachten verdwenen zijn.

Onze excuses voor dit ongemak en hartelijk dank voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,

Salon Yvonne Alberts
Diny en Yvonne Alberts