De derde stap in goedehuidverzorging: het aanbrengen van een masker

Dieptenreiniging met een masker, lees meer op de blog van salonyvonnealberts.nl

De derde stap om je huid goed te verzorgen is het wekelijks aanbrengen van een masker op de gezichts- en hals huid.

 

Een masker kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals het reinigen van de huid, het hydrateren, het voeden of stimuleren. De werkzame stoffen in een masker zorgen ervoor dat de huidconditie snel verbetert en de huid weer zacht en soepel aanvoelt.

Voor elk huidtype bestaan meerdere geschikte maskers. Elk huidtype kan een hydraterend masker gebruiken om het vochttekort in de bovenste cellagen te verbeteren.

 

Bij een vette huid zorgt een reinigend masker onder andere voor het verminderen van overtollige talgproductie en het zuiverenvan de poriën met een fris, schoon gelaat als resultaat. Goed reinigende maskers zijn Bergman Purification, Biodroga Deep Cleansing Mask en Ahava Purifying Mud Mask.

 

Een droge huid voelt weer zacht en soepel aan na gebruik van een romig, voedend masker.

 

Een kalmerend masker heeft een genezende werking op een gevoelige huid en maakt haar beter beschermd tegen negatieve prikkels van buitenaf.

Gebruik een masker een tot tweemaal per week op een gereinigde huid. Wanneer u uw huid tevens wilt scrubben, scrub dan eerst de huid om vervolgens het masker aan te brengen.

 

 

Tips:

 

Last van pukkeltjes?

Stip de pukkeltjes dan dagelijks aan met een reinigend masker en laat dit een paar uur zitten. Hierdoor verdwijnen pukkeltjes sneller.

 

Geen tijd voor een masker?

Breng het masker aan terwijl u staat te douchen en laat het vijf minuten inwerken alvorens het af te spoelen. Zo brengt u snel uw huid in balans.

 

Last van een droge, vermoeide huid?

Breng een zacht hydraterend masker aan -denk aan Ahava Hydration Mask, Bergman Metamorphose Mask en Biodroga Power Moist Mask- als een nacht creme en laat dit masker een nacht zitten. s’Ochtends heeft u een zijdezachte, frisse huid.

Heb je nog vragen of tips?

Mail ons via topschoonheid@gmail.com  

Voor meer informatie over het juiste gebruik van een masker kijk op onze webwinkelhttps://www.goedehuidverzorging.nl/product-categorie/huidverzorging/gezichtsverzorging/scrub-masker/” target=”_blank”>Goedehuidverzorging.nl/Gezicht verzorging/masker